LB Aproplan - Hoe wijzig ik een punt ? - Web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U heeft zojuist punten aangemaakt op uw iPad of Android op de werf en wilt deze vervolledigen of nakijken éénmaal u terug op kantoor bent.

Of u wilt de punten van een andere deelnemer gewoon nakijken, en wijzigen indien nodig.

Afhankelijk van de toegangsrechten die u heeft in de Lijst of in het Volledig project waarin het punt zich bevindt, kan u meer, minder of geen velden bewerken.

• Om een punt te wijzigen, dient u met uw cursor over het punt heen te gaan om hierna rechts van het punt op het potloodje te klikken.

• Hierna komt er een kader tevoorschijn, waarin de gegevens al dan niet bewerkt kunnen worden.

Vergeet niet op te slaan.