Aan de slag
LB Aproplan - Hoe moet ik mijn account activeren ? - Web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het aanmaken van een account hebt u een email van LB Aproplan ontvangen met een link om uw account te activeren (zie de spam folder).

U kan LB Aproplan gedurende 78 uur gebruiken zonder de account te activeren.

Om het te activeren, hoeft u enkel op activeren te klikken in de email.

Voor veiligheidsredenen zijn de links in de emails (activatie) geldig gedurende 48 uur.

Als de link ongeldig is, kan u hem niet meer gebruiken. U moet dan naar https://app.aproplan.com gaan en uw login en wachtwoord invoeren.

• Klik hierna op aanmelden, op dit moment zal er een bericht tevoorschijn komen : Uw account werd nog niet geactiveerd, klik hier om een nieuwe activatie mail te ontvangen.

• Klik op de activatie mail verkrijgen. Een nieuwe mail zal dan verstuurd worden, open ze en klik op activeren.

Uw account is vanaf nu actief.

Als het niet lukt, kunt u contact met ons opnemen via support@letsbuild.com, wij zullen het nodige doen.