LB Aproplan - Wat zijn de gegevens die ik opnieuw kan gebruiken bij het aanmaken van een nieuw project ? - Web
LB Aproplan - Wat zijn de gegevens die ik opnieuw kan gebruiken bij het aanmaken van een nieuw project ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het aanmaken van een nieuw project is het mogelijk om bepaalde gegevens uit een vorig project opnieuw te gebruiken.

• De categorieën

• De lokalen

• De statussen

• De deelnemers

Wat niet gekopieerd kan worden:

• De toegangsrechten en de links met de deelnemers

• De documenten

• De punten

• De lijsten

Om enkele gegevens van een bestaand project te kopiëren:

1. Maak een project aan door onderaan rechts op de + te klikken, vul hierna de algemene informaties in van het project en sla het op.

2. Ga hierna naar de volgende tabs

A. Categorieën

Klik op Importeer

Er zal dan een venster geopend worden waarin u kan kiezen om te importeren vanuit Excel of vanuit een ander project.

Bij het importeren vanuit een ander project, dient u enerzijds te kiezen vanuit welk project en anderzijds welke categorieën en subcategorieën u wilt importeren. Hiervoor dient u de nodige vakjes aan te vinken.

Klik op Importeer en dan op OPSLAAN om de categorieën en subcategorieën toe te voegen aan uw project.

B. Lokalen

Klik op Importeer

Er zal dan een venster verschijnen waarin u kan kiezen om te importeren vanuit Excel of vanuit een ander project.

Wanneer u kiest om te importeren vanuit een ander project, dient u het project en de lokalen naar keuze aan te vinken.

Klik op Importeer en dan op OPSLAAN om de lokalen toe te voegen aan uw project.

C. Status

Klik op Importeer

Kies het project dat de statussen bevat die u wilt gebruiken in het nieuwe project en klik op Importeer.

Bij de statussen kan u er geen naar keuze selecteren, indien u een project kiest neemt deze alle statussen van dat project mee.

Klik op Importeer en dan op OPSLAAN om de statussen toe te voegen aan uw project.

D. Deelnemers

Om deelnemers te importeren uit een project, dient u in het project te gaan en op de sectie Deelnemers (Participants) te klikken

Hierna zou u met uw cursor op de + moeten gaan om te klikken op Importeer deelnemers

Selecteer hierna welke deelnemers u wilt importeren en klik dan op Importeer.

E. Mappenstructuur

Om de mappenstructuur vanuit een ander project te importeren, zou u in het project moeten gaan en hier op de sectie Documenten (Documents) klikken

Klik op het icoon boven de mappenlijst en selecteer Importeer structuur.

Selecteer hierna het project waarvan u de mappenstructuur wilt importeren en klik om Importeer.