Project
LB Aproplan - Hoe een handtekening toevoegen of wijzigen? - iOs/Android
LB Aproplan - Hoe een handtekening toevoegen of wijzigen? - iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handtekeningen komen erg handig van pas om de aanwezigheid van uw teamleden tijdens overdrachtbezoeken, inspecties en andere gelijkaardige procedures te verifiëren.

Vereisten:

• U gebruikt de LB Aproplan-applicatie

• U heeft tenminste één Project

• U heeft tenminste één Lijst met gebruikers

Een handtekening toevoegen of wijzigen

1) In uw project, selecteer een lijst door te klikken op de naam van de lijst in de hoek links-bovenaan

2) Selecteer de Lijst waaraan u werkt.

3) Klik op de instellingen optie.

4) Selecteer het tabblad 'Handtekeningen'.

5) Druk op de grijze zone om uw handtekening toe te voegen.

6) Geef uw handtekening in en druk op de knop 'Opslaan'.

7) Indien u een handtekening wilt wijzigen, drukt u nogmaals op de grijze zone en kunt u uw handtekening opnieuw invoeren.

Ondervindt u problemen bij het toevoegen van uw handtekening?
Neem dan hier contact op of stel ons uw vraag rechtstreeks via de app.