LB Aproplan - Hoe definieert u de lokalen ? - Web

Een Enterprise licentie is vereist

Wanneer u de lokalenstructuur definieert, heeft u 3 mogelijke opties :

• Wijzigen

• Importeer vanuit Excel

• Importeer een structuur vanuit een ander project

Met de functie wijzigen kan u lokalen toevoegen op het niveau 1 en 2.

Hiervoor zou u op de

moeten klikken

• Voeg de code toe en geef een naam voor de kamers op niveau 1.

⚠️ Lokalen op niveau 1 definiëren enkel de structuur van uw kamers. Dit niveau helpt u om uw weg te vinden wanneer u te veel kamers heeft op niveau 2.

Voorbeeld: Gebouw 1, Gebouw 2, en zo verder.

• Voeg de code toe en geef een naam voor de kamers op niveau 2.

⚠️ Lokalen op niveau 2 zijn diegenen die u kan selecteren wanneer u een nieuwe taak of controle creëert binnen de applicatie. Zij staan u toe om u een precieze locatie te geven van uw gecreëerde taak of controle.
Voorbeeld: Toiletten, Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Kamer 1, en zo verder.

De functie Opslaan, bovenaan rechts geeft u de mogelijkheid om alle ingevoerde lokalen op te slagen.

Met de functie Importeer vanuit Excel kan u een gepersonaliseerde lokalenlijst aanmaken vanuit Excel.

Met de functie Importeer vanuit een ander project kan u lokalen invoeren die afkomstig zijn uit een ander project. Voor meer informatie hieromtrent zou u hier moeten klikken.

Met de functie Annuleren dit kader gesloten zonder enige wijziging te brengen aan uw structuur.