LB Aproplan - Hoe kan ik Formulieren bekijken van LetsBuild ? - Web
LB Aproplan - Hoe kan ik Formulieren bekijken van LetsBuild ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Om toegang te krijgen tot de formulieren vanuit de web versie van LB Aproplan dient u:

• Het project te openen en klikken op de tab Formulieren:

• U zal dan all formulieren zien die gelinkt zijn aan het project of een specifieke lijst.

2. Het is mogelijk om een formulier te exporteren in een Excel-bestand.

Om dit te doen moet u de gewenste Formulier(en) selecteren en op het export icoontje klikken (pijl in de rechterhoek):

Met deze export kunt u de ruwe data voor uw interne dashboards genereren.