LB Aproplan - Hoe voegt u deelnemers toe zonder hen uit te nodigen? – Web
LB Aproplan - Hoe voegt u deelnemers toe zonder hen uit te nodigen? – Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kan deelnemers toevoegen aan uw project zonder hen een uitnodiging te hoeven sturen of dat zij de applicatie moeten toetreden. De onuitgenodigde deelnemer kan enkel gebruik maken van en omgaan met de Punten Lijsten functie.

Om een deelnemer op deze manier betrekken, voegt u hem toe door zijn of haar data in te vullen en de “Invite” (“Uitnodigen”) knop over te slaan.

De applicatie (web) toont u de onuitgenodigde deelnemers in rood. Indien nodig is het mogelijk alle (onuitgenodigde) deelnemers toe te voegen met een enkele klik via het “Manage” (“Beheren”) menu.

iOS:

Middels een iPad, kunt u deelnemers toevoegen door te klikken op Lijsten.

• Klik op de leidinggevende persoon

• Met deze functie, kan u nieuwe deelnemers toe voegen aan uw Lijst.

• Klik op de + knop.

• Voer de benodigde informatie in.

Waarschuwing: Wanneer u een nieuwe deelnemer toevoegt via iOS, zal deze gebruiker geen toegang hebben tot documenten of projecten tenzij u hem of haar deze toegang verleent via de webversie.

Tip: Om een overzicht te krijgen van de deelnemers in het gehele project, moet u navigeren via de WEB APPLICATIE.

Heeft u een probleem? Contacteer dan onze klantendienst hier of stel uw vraag rechtstreeks vanuit de applicatie.