LB Aproplan - Verwijder een deelnemer - Web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een deelnemer te verwijderen uit deze lijst moet u enkele regels volgen :

• Een deelnemer mag alleen verwijderd worden door de persoon die hem uitgenodigd heeft of door de persoon die de uitgenodigde uitgenodigd heeft of door de administrator van het project, die alle rechten heeft.

• Bovendien mag de deelnemer die u wilt verwijderen niet gelinkt zijn aan een lijst, punt, document en categorie. Indien dit het geval is zal er een foutmelding tevoorschijn komen.

Om een deelnemer te verwijderen zou u het volgende moeten doen:

• Ga naar de sectie Deelnemers van het volledig project.

• Ga met uw cursor over de sectie Deelnemers. Klik hiervoor om dit icoontje

aan de rechterkant van uw scherm en klik dan op verwijderen.

Een probleem? Neem hier contact op met onze support of rechtstreeks vanuit de applicatie.