LB Aproplan - Hoe kan ik meerdere formulieren creëren ? - Web
LB Aproplan - Hoe kan ik meerdere formulieren creëren ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise licentie is vereist

ℹ️ℹ️ Zorg ervoor dat u eerst het verschil begrijpt tussen een Formuliersjabloon en een Formulier. Dit artikel legt u uit hoe u meerdere Formulieren tegelijkertijd kunt aanmaken, zoals bv. een aantal QHSE-formulieren die u op de werf kunt gebruiken tijdens routine-inspecties.

Dit Formuliersjabloon is een uitstekend voorbeeld van een QHSE-formulier dat op voorhand werd opgesteld en later gebruikt kan worden.

Meerdere Formulieren aanmaken

1. Selecteer uw Project.

2. Selecteer de relevante Lijst.

3. Eenmaal u zich in de Lijst bevindt, gaat u naar 'Formulieren' en klikt u op de '+'-knop om een Formulier aan te maken.

4. U krijgt een introductiepagina over Formulieren te zien. Klik op de knop 'Toevoegen' om door te gaan.

5. Eenmaal u de inleiding voltooid heeft, krijgt u de mogelijkheid om een Formulier aan te maken op basis van drie standaardcategorieën: Veiligheid, Kwaliteit en Milieu.

6. Nadat u één van de drie categorieën heeft uitgekozen, krijgt u toegang tot de Formuliersjablonen die tot de categorie behoren. Tijdens deze stap kunt u kiezen tussen Formuliersjablonen die reeds toegevoegd werden aan het tabblad 'Mijn bedrijf' of 'Publieke sjablonen' die opgesteld werden door LetsBuild.

MERK OP: indien u geen sjablonen ziet, gelieve dan uw beheerder of de ondersteuningsdienst van LetsBuild te contacteren.

7. Selecteer vervolgens de Formulieren die u wilt aanmaken en klik op de knop 'Importeren' in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

8. Er zijn verschillende opties beschikbaar tijdens de derde en laatste stap van het aanmaken van een Formulier:

1. Plannen: voeg een deadline aan het Formulier toe.

2. Toewijzen: voeg een gebruiker toe die verantwoordelijk is.

3. Bijlage: voeg een blauwdruk, afbeelding of ander document toe dat nuttig kan zijn als bijkomende informatie.

4. Categorie: wijs een categorie aan uw Formulier toe. Indien u nog geen categorieën beschikbaar heeft, dan kan u deze toevoegen in uw projectinstellingen.

Bespaar nu tijd door uw Formulieren te dupliceren tijdens de stap waar u uw inspecties inplant en toewijst. Deze optie stelt u in staat om een ongelimiteerd aantal Formulieren binnen uw Lijst aan te maken!

Eenmaal de verschillende parameters van uw Formulier zijn ingesteld, klikt u op de knop 'GEREED' die u in de rechterbenedenhoek van uw scherm kunt terugvinden om de Formulieren toe te voegen aan uw Lijst.

Heeft u een probleem? Contacteer dan hier onze support of stel ons uw vraag rechtstreeks via de applicatie.