LB Aproplan - Hoe toegang verlenen tot de project documenten aan een deelnemer? - Web
LB Aproplan - Hoe toegang verlenen tot de project documenten aan een deelnemer? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise license is vereist

De gebruiker die een nieuwe deelnemer uitnodigt, kan hem of haar toegang geven tot de mappen van zijn of haar keuze, zodat hij of zij deze kan raadplegen.

Waarschuwing: Standaard heeft een nieuwe deelnemer aan het project toegang tot geen enkel document.

1) Open het menu Deelnemers in het Volledig project

2) Klik op het beheer icoon aan de rechterbovenkant.

3) Klik dan op de tweede tab zichtbaarheid mappen

4) Klik dan op het wijzig icoon

in de rechterbovenhoek van uw scherm, om de deelnemer(s) van uw keuze toegang te kunnen geven tot enkele mappen. Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan!

Een vraag? Contacteer onze support hier of rechtstreeks vanuit de applicatie..