Hoe kan ik een Formulier creëren, toewijzen en plannen ? - Web
Hoe kan ik een Formulier creëren, toewijzen en plannen ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Business of Enterprise licentie is vereist

1. Om een formulier aan te maken, opent u een project en gaat u naar een Lijst waar u uw formulier wilt creëren.

2. Zodra u in uw Lijst bent, (1) moet u navigeren naar het “Formulier” overzicht en (2) vervolgens klikken op het “+” icoon om toegang te krijgen tot Formulier creatie. De applicatie zal u stapsgewijs navigeren, om u te helpen in het creëren, toewijzen en plannen van uw verschillende controle Formulieren.

3. Een introductie pagina verschijnt, waardoor u informatie krijgt over Formulieren. Klik op de “Creëren” knop om verder te gaan.

4. Zodra u de introductie van Formulieren heeft voltooid, zal u gepresenteerd word met de mogelijkheid om een Formulier aan te maken van de drie standaard categorieën die gecreëerd worden in de applicatie: Veiligheid, Kwaliteit en Milieu.

5. Na het selecteren van een van de drie Formulier categorieën, kan u toegang verkrijgen tot de Formuliersjablonen naargelang de eerder geselecteerde categorie. In deze stap, kan u kiezen tussen Formuliersjablonen die alvast geïmporteerd zijn naar uw “Mijn bedrijf” tabblad, of van de “Publieke sjablonen” aangeboden door LetsBuild.

TIP: Als er geen model beschikbaar blijkt te zijn, neem dan contact op met uw administrator of LetsBuild klantendienst om samen met u het probleem proberen op te lossen.

6. Selecteer vervolgens het Formulier dat u wilt aanmaken en klik op “Importeren”, rechts-onderaan uw scherm.

7. Er zijn verschillende mogelijk beschikbaar voor u in deze derde en laatste stap van Formulieren creatie:

1. Kalender: Klik hier als u een einddatum voor het plannen van u Formulier wenst toe te voegen.

2. Toewijzen: Voeg een leidinggevende persoon toe voor het Controle Formulier.

3. Document: Voeg een plan, foto of een ander soort document toe, dat nuttig kan zijn om toe te voegen als extra informatiebron.

4. Categorie: Voeg een categorie toe aan uw Formulier. Als u nog geen categorie beschikbaar heft, kan u deze configureren in de projectinstellingen.

5. Dupliceren: Deze functie staat u toe om verschillende Formulieren te creëren in slecht een aantal klikken. Een venster zal openen waar u kan configuren welke Formulieren u wenst te dupliceren.

Zodra de verschillende parameters van uw Formulier compleet zijn, klikt u op de knop "Gedaan”, die u kan vinden rechts-onderaan uw scherm, om de Formulieren te genereren in uw Lijst.

Heeft u een probleem? Neem dan contact ons met onze klantendienst hier of stel uw vraag rechtstreeks via de applicatie.