LB Aproplan - Hoe punten filteren en groeperen? - iOs/Android
LB Aproplan - Hoe punten filteren en groeperen? - iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Groepeer punten

• Om de punten te groeperen moet u op het icoon bovenaan rechts klikken

Zoek punten & Geavanceerd zoeken

• U kan een woord of nummer invoeren om hierop te gaan zoeken

• Of u kan tikken op de Geavanceerde zoekactie (enkel beschikbaar met een Business licentie)

(enkel beschikbaar met een Enterprise licentie)

• Zoek op Alle of Gearchiveerd

• Zoek één of meerdere Toegewezen personen van het project

• Zoek op één of meerdere Statussen van het project

• Zoek op één of meerdere Categorieën van het project

• Zoek op één of meerdere Lokalen van het project

• Zoek op het Onderwerp

• Zoek op één of meerdere Auteurs van de punten

• Zoek op de Aanmaakdatum

• Zoek op de Vervaldatum

Tik ten slotte op ZOEK om uw zoekcriteria te bevestigen.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen