LB Aproplan- Hoe kan ik punten archiveren / dearchiveren? — iOS/Android
LB Aproplan- Hoe kan ik punten archiveren / dearchiveren? — iOS/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Archiveer een punt

• Klik op een punt om zijn details tabblad te openen, u zal vervolgens de archiveren knop zien in de hoek bovenaan rechts:

• Het punt zal dan verdwijnen uit de puntenlijst

Archiveer meerdere of alle punten

• Om de multi edit te activeren, moet u 2 seconden op een punt tikken uit, dit punt zal dan in het groen weergegeven worden.

• U kan hierna alle punten selecteren die u wilt of u kan tikken op Selecteer alles of :

Vink dan de archiveren knop en uw geselecteerde punten zullen gearchiveerd worden.

dearchiveer één of meerdere punten

• Om één of meerdere punten te dearchiveren, moet u eerst filteren op basis van de gearchiveerde punten.

• Hiervoor moet u tikken om de zoekfunctie bovenaan de puntenlijst

De geavanceerde zoekfunctie wordt dan geopend. Hier hoeft u alleen maar aan te vinken bij gearchiveerd en bij zoeken.

Al uw gearchiveerde punten worden weergegeven, met het aantal punten aan de bovenste linkerkant.

• Om ze te selecteren moet u dezelfde actie uitvoeren dan wanneer u ze had gearchiveerd; door 2 seconden te tikken op een punt en alle punten aanvinken die u wilt of op Selecteer alles tikken.

• Tik dan op

om dearchiveren te selecteren

Om terug te keren naar mijn gearchiveerde / actieve punten moet ik opnieuw tikken op het vergrootglas

• Om op Alles te filteren en te bevestigen met Gedaan

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen direct aan de toepassing.