LB Aproplan - Hoe maak ik een Project aan? - iOs/Android
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Om een project aan te maken moet u op de + klikken

• Er zal een nieuw scherm tevoorschijn komen, waarin u een nieuw project kan aanmaken

2) Door te dubbeltikken op het scherm kan u gegevens gaan invullen.

• U kan dan uw projectnaam ingeven

• De project code is automatisch ingevuld. Dit zijn de 4 eerste letters van de projectnaam. Deze kan natuurlijk steeds gewijzigd worden.

• U heeft ook de mogelijkheid de logo van uw project toe te voegen, door te klikken op foto / document toevoegen

3) Sla tenslotte uw gegevens op.

Een probleem? Neem contact op met onze klantenservice en stel uw vragen