LB Aproplan - Hoe kan ik de puntendetails zien ? iOs/Android
LB Aproplan - Hoe kan ik de puntendetails zien ? iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat u uw project hebt geselecteerd, voert u de lijst met punten in.

• De rode stip links van elk punt betekent dat het punt nog niet door u wordt gelezen.

Open een punt door erop te klikken. De (nieuwe) opmerkingen worden weergegeven

• Na het aanklikken van het punt ziet u alle details/velden van dit punt.

Algemene functionaliteiten van de punten

U kunt alle basisdfunctionaliteiten van een punt zien:

• Door te klikken op

U kan het punt markeren als belangrijk

• Klik op om het punt te kopiëren

U kunt dus een lijst kiezen en de status, de vervaldatum, de categorie, de lijst, de localisatie, het lokaal de toegewezen persoon en de bijlage bewerken.

Klik 2 seconden op een punt van uw lijst, dit punt wordt dan groen.

Door te klikken op

U zal dan uw punt kunnen verplaatsen naar een andere lijst.

Om het originele punt te bewerken, kan u meteen de status, categorie, lijst, toegewezen persoon en bijlage aanpassen.

En vraag of probleem? Contacteer onze support of stel uw vraag rechtstreeks vanuit de applicatie.