LB Aproplan - Hoe kan ik meerdere personen aanwijzen in een keer en de vervaldatum plannen ? - Mobile version
LB Aproplan - Hoe kan ik meerdere personen aanwijzen in een keer en de vervaldatum plannen ? - Mobile version
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In LB Aproplan is het mogelijk om een deadline voor uw Formulier te definiëren.

• Log in uw account via de mobiele applicatie

U kan mensen toewijzen en een deadline opstellen voor een Formulier wanneer deze wordt aangemaakt, zowel als wanneer het Formulier alvast gedefinieerd is:

1. Selecteer uw Project

2. Selecteer Formulieren en dan Formulier

3. Selecteer de gewenste categorie soort uit Veiligheid, Kwaliteit en Milieu.

4. U moet de deadline en verantwoordelijke personen definiëren terwijl u de taak aanmaakt.

Als u de datum op een formulier dat al aangemaakt is wil toevoegen of veranderen:

1. Selecteer uw Formulier

2. U kan de Deadline datum en Verantwoordelijke gebruiker rechtstreeks bewerken door te klikken op de daarvoor bestemde velden.

Als u wenst, is het mogelijk om de formulieren te classificeren om voltooid te worden naargelang hun deadline datum of verantwoordelijke gebruiker.

Een probleem? Neem dan hier contact op met onze support en stel uw vragen.