LB Aproplan - Wat zijn de minimale systeemvereisten om de applicatie te gebruiken? - iOs/Android
LB Aproplan - Wat zijn de minimale systeemvereisten om de applicatie te gebruiken? - iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De minimale configuratievereisten voor LB Aproplan op iOS:

• De huidige (17) en vorige versie (16) van IOS

• Deze link laat zien welke iOS-apparaten worden ondersteund: https://iosref.com/ios

De minimale configuratievereisten voor LB Aproplan op Android:

• Android 5 (Lollipop) *

• 1 GB opslagruimte

• 1 GB Ram, maar we raden ten minste 2 aan

• Processor 1 GHz of meer

• Wi-Fi 802.11 a/g

*Sommige functionaliteiten zijn enkel beschikbaar op tablets