LB Aproplan - Wat heb ik nodig om de applicatie te gebruiken? - Web
LB Aproplan - Wat heb ik nodig om de applicatie te gebruiken? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een computer (PC/mac) met internet verbinding.

Om LB Aproplan vanop de werf te gebruiken, kan u met uw iPad, Android-toestel of iPhone de app LB Aproplan downloaden in de Appstore of de Play store. Een 3G verbinding is niet noodzakelijk zolang u af en toe de device met het internet verbindt om uw gegevens te kunnen synchroniseren.

Opmerking: Vergeet niet om uw plannen voorop te laden met een verbinding, om deze offline op de werf te kunnen openen en zien. (Indien u geen toegang heeft tot deze functionaliteit, zou u uw licentie moeten verhogen. Neem hiervoor contact op met uw sales).

Indien er een probleem voorkomt bij de synchronisatie van uw gegevens, zou u moeten kijken dat de LB Aproplan-versie goed up-to-date is als de iOS / OS versie van uw toestel.