LB Aproplan - Hoe kan ik de applicatie op mijn iPad/Android bijwerken? - iOS & Android
LB Aproplan - Hoe kan ik de applicatie op mijn iPad/Android bijwerken? - iOS & Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij elke nieuwe versie van LB Aproplan krijgt u bij de volgende login een waarschuwing te zien. Hierin staat dat een nieuwe versie beschikbaar is. U kan ze dan meteen updaten of verkiezen om het later via de App Store of de Play Store te doen.

Via de App Store (iPad/iPhone)

• Open de App Store

• Selecteer UPDATES rechts onderaan

• Klik dan op LB Aproplan en klik op UPDATE

Indien u wenst dat de updates automatisch worden uitgevoerd:

1) Zou u naar de "Instellingen" (= wieltje) moeten gaan van uw toestel.

2) Om hier links in de menu te klikken op "iTunes & App store"

3) En "Updates" op actief te verschuiven

Via de Play Store (Android)

• Open de Play Store

• Voer "LB Aproplan in in de zoekbalk bovenaan uw scherm

• Selecteer de LB Aproplan-app

• Klik op Update