LB Aproplan - Voor welke verrichtingen is een internetverbinding noodzakelijk ? - iOs/Android
LB Aproplan - Voor welke verrichtingen is een internetverbinding noodzakelijk ? - iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De meeste acties op LB Aproplan zijn mogelijk vanop de werf zonder internetverbinding.

Er zijn echter enkele acties die een internetverbinding vereisen. Wij moedigen u dus sterk aan om volgende acties met een verbinding uit te voeren:

• het aanmaken van een account

• login op de iOS- en Android-applicaties

• het bekijken van niet-vooropgeladen documenten

• het previsualiseren van een rapport

• een rapport verzenden

• het gebruik van de online takenpagina