LB Aproplan - Hoe importeert u een Excel document naar de applicatie ? - Web
LB Aproplan - Hoe importeert u een Excel document naar de applicatie ? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Definieer nieuwe categorieën en locaties door gebruik te maken van uw eigen Excel tabellen die u naar de applicatie kan importeren.

1. Klik op het INFO-punt icoon die tevoorschijn komt wanneer u met uw muis over een project zweeft.

2. Klik op Instellingen

3. Het is enkel mogelijk om categorieën of locaties te importeren. Klik op het Importeren icoon.

Categorieën

Om een categorieënlijst te importeren van een Excel bestand naar LB Aproplan, organiseert u uw categorieën naargelang de volgende structuur:

Kolom A: Categorie code

Kolom B: Categorie naam

Kolom C: Subcategorie code

Kolom D: Subcategorie naam

Kolom E: Subject

Kolom F: Omschrijving

Locaties

Om een lijst van kamers te importeren van een Excel bestand naar LB Aproplan, organiseert u uw kamers naargelang de volgende structuur:

Kolom A: Niveau 1 code

Kolom B: Niveau 1 omschrijving

Kolom C: Niveau 2 code

Kolom D: Niveau 2 omschrijving

4. Klik op Bladeren en selecteer uw document.

5. Klik op Importeren.

⚠️️⚠️ De bestandsnaam mag geen van de volgende tekens bevatten: @ + % ° ( ) { } § & # \ / : * ? " < > |

Wees zeker dat alle lijnen complete zijn. De locaties of categorieën in het Excel bestand zullen toegevoegd worden aan de bestaande locaties in LB Aproplan.

Heeft u een probleem? Contacteer dan onze klantendienst of stel uw vragen rechtstreeks online via de applicatie.