LB Aproplan - Hoe verander ik een puntlocatie in een plan? - iOs/Android
LB Aproplan - Hoe verander ik een puntlocatie in een plan? - iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap-per-stap gids

1. Selecteer uw Project en navigeer naar het “Punten” venster.

2. Klik op het punt dat u wilt verplaatsen.

3. In het puntendetails venster aan de rechterkant, klik op de tekening van het plan (2).

4. Vind het punt op het plan, aangeduid door een speld icoon; klik hierop.

5. Selecteer het verplaatstool door te klikken op het hand icoon, Klik vervolgens op de speld en verplaats het naar een nieuwe locatie op het plan. Klik vervolgens op Save en uw punt is verplaatst!

Heeft u een probleem? Neem gerust contact op met onze helpdesk hier of stel uw vragen rechtstreeks online via de app.