LB Aproplan - Een Formulier maken en bewerken - Mobile version
LB Aproplan - Een Formulier maken en bewerken - Mobile version
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Belangrijk: alleen verantwoordelijken en admins kunnen een Formulier maken.

Klik op uw iPad op de groene "+" knop onderaan uw scherm.

Selecteer dan Formulier om een nieuw formulier te maken.

U heeft de keuze tussen 3 categorieën sjablonen. (Veiligheid - Kwaliteit - Milieu).

Selecteer het sjabloon dat u wenst te gebruiken door het in uw gekozen categorie te selecteren.

Op het volgende scherm moet u de algemene informatie van uw formulier invullen.

- Naam

- Lijst (selecteer een lijst uit de droplist)

- Categorie (Link de categorie van uw keuze uit de droplist)

- Vervaldatum

- Toegewezen persoon (Opgelet: alleen de toegewezen persoon kan het formulierinvullen en afronden)

Vergeet niet op te slaan nadat u deze informatie hebt ingevuld.

Er zijn 3 verschillende statussen voor een formulier.

- Te doen

- In uitvoering

- Gedaan

Zodra een formulier is afgerond, kan de verantwoordelijke / admin het niet meer bewerken.

Uw formulier is nu aangemaakt.

Alle deelnemers (buiten onderaannemers) die in het project / lijst werden uitgenodigd, kunnen deze formulieren bekijken.

Opgelet: U kunt alleen de Formulieren die de status van "te doen" of "in uitvoering" hebben bewerken. U heeft toegangsrechten van verantwoordelijke of admin nodig om formulieren te bewerken. Admins kunnen alle formulieren bewerken, en verantwoordelijke kunnen formulieren bewerken die zij hebben gemaakt.

Een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren hier of rechtstreeks via de applicatie.