LB Aproplan - Hoe een Formulier invullen / voltooien - Mobile version
LB Aproplan - Hoe een Formulier invullen / voltooien - Mobile version
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een Formulier in te vullen, moet u op de knop "Vul Formulier In" onderaan uw scherm drukken.

Dit zal een nieuwe pagina openen met de vragen die betrekking hebben op uw formulier.

Opgelet: Alleen de toegewezen persoon ziet deze knop en kan het formulier invullen.

Wanneer u naast een vraag op

klikt, kunt u een punt maken die verband houdt met deze vraag, als u over de nodige toegangsrechten beschikt.

U kan ook een punt creëren vanuit een formulier, linken aan een bestaand punt, een opmerking schrijven, een foto maken, linken aan een LetsBuild doc, een bestaand document uploaden en een bestaande foto uploaden.

Na het voltooien van al uw vragen in uw Formulier, kan u dit markeren als voltooid door te klikken op de "v” blauwe knop onderaan. Dit zal een nieuw venster openen waar u al uw antwoorden kan nakijken en vervolgens een rapport genereren dat u kan opslaan in uw documenten of doorsturen via mail,”

Door te klikken op "TOON VOORBEELD" kunt u ook het voorbeeld van uw rapport zien.

In het hoofdscherm waar je formulieren worden weergegeven, kunt u ook de punten zien die betrekking hebben op uw formulier door op Punten (in de rechter-midden zijde) te klikken.

Een vraag? Aarzel niet om onze support te contacteren hier of rechtstreeks vanuit de applicatie.