Project
LB Aproplan - Wat zijn de verschillende manieren om een project te zien ? iOs/Android
LB Aproplan - Wat zijn de verschillende manieren om een project te zien ? iOs/Android
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat u ingelogd bent, zal het meteen het scherm zien met alle projecten die u heeft aangemaakt of waarin u werd toegevoegd.

U kan dan naar boven en naar beneden scrollen doorheen uw projecten of gebruik maken van de filter bovenaan om een specifiek project terug te vinden.

U kan uw projecten op twee manieren zien :

• Miniatuuroverzicht die u aan dit icoon kan herkennen

Android:

iPad:

• Lijstoverzicht die die wordt weergegeven aan de hand van dit icoon:

Android:

iPad :

Een probleem? Aarzel niet om onze support te contacteren!