LB Aproplan Hoe heropen ik een Formulier dat eerder voltooid is ?
LB Aproplan Hoe heropen ik een Formulier dat eerder voltooid is ?
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

BETALENDE FUNCTIE
Een Enterprise licentie is vereist

Vereisten:

Om een Formulier te heropen dat eerder voltooid is, moet u:

• Toegang krijgen tot uw account via het web of de mobiele applicatie.

• Een APROPLAN Enterprise licentie hebben.

• Een Formulier creëren en voltooien.

Stappen om een Formulier te heropenen in de Web Applicatie:

1) Selecteer het Project waar u aan werkt

2) Krijg toegang tot het Formulieren venster

3) Selecteer het Formulier dat u wilt heropen en click op de “DONE” (“KLAAR”) dropdown pijl.

4) Selecteer de status Lopende

5) Wacht een aantal seconden en het geselecteerde Formulier zal weer gemarkeerd worden als Lopende.

6) Elke keer dat een Formulier heropend en voltooid wordt, zal er een rapport gegenereerd worden zodat u de Formulier structuur en de tijden en hoeveelheid dat er veranderingen zijn gemaakt kan bijhouden.

Stappen te ondernemen om een Formulier te heropenen in de Mobiele Applicatie:

1) Selecteer het formulier die u wilt heropenen en klik op Toon formulier

2) In het Formulier overzicht kan u de antwoorden bewerken door op het pijltje juist naast de vraag te klikken en dan het antwoord in te vullen.

3) Indien u opslaat en terugkeert zal u zien dat het formulier in verwerking staat

4) Indien u de data terug wijzigt komt er een pop-up venster tevoorschijn die aangeeft dat de terug zal veranderennaar lopende

5) U kan de data uiteindelijk opslaan onderaan rechts en klikken op Verslag verwerken onderaan rechts, waarbij de status veranderd naar gedaan.

6) U kan het verslag terugvinden onder de tab Verslagen

Een vraag? Contacteer onze support hier of rechtstreeks via de applicatie.