LB Aproplan - Hoe maak je een project aan in de applicatie? - Web
LB Aproplan - Hoe maak je een project aan in de applicatie? - Web
Paul Etienne avatar
Geschreven door Paul Etienne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmaken van een goede projectstructuur is van uiterst belang om tijd te besparen achteraf.

Men kan projecten aanmaken vanuit de Android- en IOS-applicatie, maar we raden u aan om een project aan te maken vanuit de webapplicatie waarin u ook de categorieën, lokalen en statussen kan aanpassen.

Afhankelijk van de licentie die u heeft, heeft u toegang tot meer of minder functionaliteiten in het project.

In het projectenscherm kan u een project aanmaken in enkele stappen die hieronder worden beschreven:

• Klik op het + icoon om een nieuw project aan te maken

• Om hier de algemene informaties van het project te kunnen invullen. (Naam, code, adres,...)

• Voeg alle basisinformatie van het project in zoals:

- De naam en de code van het project (verplichte velden).

- De start- en einddatum van het project

- Het adres van de werf

- Het logo van het project

Deze gegevens zullen zichtbaar zijn in de verslagen die achteraf worden aangemaakt.

• Sla uw ingevoerde gegevens op, door te klikken op de knop Opslaan

Eenmaal dat u uw project heeft aangemaakt, kan u nog de volgende gegevens invullen :

• In de tab Categorieën kan u alle categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen van het project toevoegen en achteraf bewerken aan de hand van het potlood icoon

U kan uw categorieën manueel invoeren, importeren vanuit Excel of vanuit een ander project.

• U kan uw lokalenlijst toevoegen door te klikken op Lokalen

U kan uw lokalen manueel invoeren of importeren vanuit Excel of vanuit een ander project.

U kan de statussen van uw project aanmaken en personaliseren door te klikken op Statussen

U kan uw statussen manueel invoeren of importeren vanuit een ander project.

Opmerking: U kan meer informatie omtrent de personalisatie van de categorieën/subcategoriën, lokalen en statussen terugvinden in de gedetailleerde F.A.Q hieromtrent.

Een probleem? Neem hier contact op met onze klantenservice en stel uw vragen .