LB Aproplan - Hoe gebruik ik aangepaste velden? Web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aangepaste velden zijn flexibele metagegevens die u kunt toewijzen aan punten.

Maak meerdere aangepaste velden aan op basis van uw behoeften of die van uw bedrijf en zie ze onmiddellijk beschikbaar worden in alle punten van uw project.

Geniet ervan door taken te filteren op basis van de inhoud van één of meer aangepaste velden op hetzelfde moment!

Om uw eigen aangepaste velden aan te maken, moet u een specifiek project openen en op het tabblad Instellingen klikken.

Klik dan op het tabblad "Aangepaste velden" binnen uw instellingen.

De interface voor het aanmaken van een aangepast veld is vrij eenvoudig: u ziet direct de naam, het type (op dit moment is alleen de optie "Dropdown" beschikbaar) en de keuzes die in dit veld beschikbaar zijn.

Om een nieuw aangepast veld aan te maken, klikt u op de knop onderaan uw scherm.

U moet dan uw veld een naam geven, het soort veld dat u wilt en de verschillende waarden die u wilt gebruiken. (U kunt maximaal 14 verschillende waarden optellen).

Eenmaal aangemaakt kunt u eenvoudig de verschillende gebruikte waarden weergeven, maar ook uw aangepast veld wijzigen of verwijderen.

Op dit moment kunt u maximaal 20 actieve aangepaste velden per project hebben.

Zodra uw aangepaste velden zijn gemaakt, zullen ze automatisch zichtbaar en archiveerbaar zijn wanneer een punt is gemaakt.

Hieronder staat wat u ziet op de mobiele applicatie, maar de aangepaste velden van een punt kunnen ook vanuit de webapplicatie worden gedocumenteerd.

Op dezelfde manier als een klassiek veld, zal het toegankelijk en zichtbaar zijn op het detailscherm van een punt.

Tot slot kunt u deze velden gebruiken als filters. In het geval van onze voorbeelden kunnen we nu in één oogopslag de prioriteit, de duurste taken eruit filteren, of de taken segmenteren naar de fase van het project waarin ze zich bevinden.

Heeft u een probleem? Neem dan contact op met onze support of stel uw vragen direct online op de app.