Vandaag bewaren projectmanagers, werfleiders, aanbestedingsteams en onderaannemers kritieke informatie in verschillende losstaande tools en formaten (Excel, MS Project, zelfs whiteboards en papieren notities), die heen en weer worden gestuurd via e-mail, sms en WhatsApp.

Dit maakt het erg moeilijk om de totale impact van problemen en wijzigingen te zien, wat nodig is om tijdig en goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Met onze geïntegreerde planningsfunctie kunt u al uw verschillende projectplanningen synchroniseren en in realtime zien hoe ze elkaar beïnvloeden.

- Mis nooit een belangrijke mijlpaal of ontwikkeling

- Verhoog zichtbaarheid en transparantie

- Verbeter de communicatie met onderaannemers

- Gemakkelijke afstemming tussen on-site en off-site teams

Hoe geïntegreerde planning te gebruiken

LetsBuild's Geïntegreerde Planning functie, is een module die geactiveerd moet worden binnen uw account - neem hiervoor contact op met uw toegewijde Account Executive of Customer Success Manager. Zodra de module Geïntegreerde planning is geactiveerd, kunt u beginnen met het koppelen van uw taken en planningen. Let op: de functie is alleen toegankelijk voor Project Owners of Admin gebruikers.

Binnen uw project in LetsBuild klikt u op een Taak. U ziet dan een nieuw Verbindingen tabblad in het Taak Details paneel aan de rechterkant.

1. Om te beginnen met het verbinden van uw taken/schema's moet u:

De taak op uw hoofd/masterprogramma selecteren, en klikken op het tabblad Verbindingen.

2. Dit brengt u naar het scherm Verbindingen optie, dat u hieronder kunt zien.

3. Door op het drop down menu te klikken, ziet u alle LetsBuild projecten waar u deel van uitmaakt en die u kunt selecteren om mee te verbinden.

4. Na het selecteren van het betreffende project uit de lijst, wordt u automatisch naar dat project gebracht.

5. Van daaruit kunt U de Taak of Groepen selecteren die U terug wilt linken naar uw originele project. Om dit te doen kunt u simpelweg op een enkele taak of groep klikken, of u kunt de Shift- of Control-toetsen gebruiken om meerdere taken of groepen te selecteren.

6. Nadat u uw selectie hebt bevestigd, keert u automatisch terug naar het oorspronkelijke programma waar u nu de lijst van gekoppelde taken ziet op het tabblad Verbindingen.

Deze weergave toont u de huidige status van uw aangesloten taken, inclusief: percentage voltooiing, geplande start- en einddata en de LetsBuild status (met behulp van onze Rood/Amber/Groen statussen).

Bovendien kunt u nu op deze verbonden taaknamen klikken om direct naar de specifieke taak in het verbonden programma te worden gebracht - op deze manier kunt u alle updates en de Activiteiten trail informatie met betrekking tot die taak zien. Dit geeft u een beter zicht op belangrijke activiteiten, en verbetert de communicatie en samenwerking rond de verschillende verbonden planningen binnen een Project.

Aarzel niet indien u vragen heeft om onze support te contacteren : support@letsbuild.com

Heb je het antwoord gevonden?