Verslagen
LB Aproplan - De voettekst van een rapport wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lijstverslag:

1/ De eerste lijn betreft de project- en lijstgegevens. Het is niet mogelijk deze lijn te verwijderen:

HAPPY = Projectcode

Het is mogelijk om het te wijzigen in de instellingen van uw volledige project

Project geluk = Project naam

Het is ook mogelijk dit te wijzigen in de instellingen van het volledige project

Pre-receptie = Naam van de lijst

U kunt het wijzigen in de instellingen van uw lijst

N°1 = Versienummer van uw lijst

Het is niet mogelijk om het te wijzigen, standaard wordt het voorval waarin u bent

21-11-19 = Aanmaakdatum van de lijst

U kunt het alleen handmatig veranderen in de instellingen van uw lijst, het gebeurt niet automatisch.

2/ De tweede lijn zijn de gegevens van de gebruiker die het verslag genereert. Het is mogelijk deze regel te verwijderen door de toegevoegde gegevens te wissen:

LetsBuild = Bedrijfsnaam

U kunt dit veranderen als u naar het volledige project gaat en vervolgens naar de deelnemerslijst. Klik op het "potloodje" van de gebruiker om het bedrijf te wijzigen.

Chaussée de Bruxelles - La Hulpe = Bedrijfsadres

Het is ook mogelijk om dit te veranderen in de deelnemersinstellingen van het volledige project.

Dus als u niets toevoegt in deze velden, krijgt u geen tweede lijn in de voettekst.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag van het volledige project:

LetsBuild = Bedrijfsnaam

Brusselsesteenweg - Terhulpen = Bedrijfsadres

Beide gegevens kunnen worden gewijzigd in de gebruikersinstellingen door naar het volledige project te gaan en dan naar het tabblad deelnemer. Als deze velden leeg zijn, heeft u geen voettekst in het volledige projectverslag.

OPMERKING:

De kop- en voettekst die u in de lijstinstellingen vindt is tekst die u kunt toevoegen aan het begin of einde van het verslag. Dit betreft niet de voettekst van het document, maar de voettekst van het verslag.

Het is alleen mogelijk deze functie te gebruiken in een lijst, niet in het volledige project.