LB Aproplan - Meerdere punten gelijktijdig in een lijst aanmaken - Web
LB Aproplan - Meerdere punten gelijktijdig in een lijst aanmaken - Web
Johana Azevedo Vargas avatar
Geschreven door Johana Azevedo Vargas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nodig: een Enterprise-licentie

Dankzij de subcategorie van het project is het mogelijk meerdere punten tegelijk in een lijst aanmaken.

Stel dat voor een subcategorie "Lift" telkens 4 punten met hetzelfde onderwerp worden aangemaakt. U zou dan in éen keer alle vier punten automatisch kunnen aanmaken wanneer u een subcategorie selecteer.

Hiervoor moet u eerst naar de instellingen van uw volledige project gaan en een onderwerp kiezen voor de gewenste subcategorie.

Zodra het onderwerp opgeslagen is, zou u op een lijst kunnen klikken (niet het volledige project). Door met uw muis over de groene "+" te gaan, kunt u op de witte "+" kunnen klikken.

Er wordt een pagina geopend waar u de gewenste subcategorie kunt selecteren, waarna, door op "ok" te klikken, worden de verschillende punten automatisch aangemaakt volgens het aantal toegevoegde onderwerpen (dus als u 4 onderwerpen hebt, worden 4 punten in één keer aangemaakt).

Ter info: dit is alleen mogelijk op de webversie van de applicatie, maar niet op mobiel/tablets. Als je op de mobiele versie werkt, kun je de categorie kiezen, en als je dan op het onderwerp klikt, zijn de onderwerpen voorgedefinieerd, maar je kunt er maar één tegelijk kiezen.