LB Site Diary - Activiteitenverslag op het terein
Aan de slag
LB Site Diary - Hoe de app downloaden en aan- en afmelden ? - Mobiel
LB Site Diary - Hoe de app downloaden en aan- en afmelden ? - Mobiel
Emilio Pensis avatar
Geschreven door Emilio Pensis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze applicatie is beschikbaar in de App Store en de Play Store. U kunt het in beide 'shops' vinden door te zoeken naar 'Letsbuild Site Diary'.

Zorg ervoor dat u de juiste applicatie downloadt, want we hebben ook nog 2 andere applicaties met de naam Letsbuild :)

Hieronder ziet u hoe het icoon van onze applicatie eruit ziet:

Aanmelden

Zodra de app is gedownload, is het tijd om aan te melden.

Er zijn verschillende manieren om een account aan te maken of in te loggen.

1. U kunt uw e-mailadres invullen en op 'Get Magic Link' klikken.

Opmerking: zodra u op de knop Magische link heeft gedrukt, moet u uw inbox op ditzelfde toestel controleren. U zult een e-mail hebben ontvangen met daarin een link waarmee u met uw account toegang krijgt tot de applicatie.

Ontvangt u de mail met de link NIET, controleer dan of het e-mailadres correct is ingevuld. Is het correct, neem dan contact op met het Support Team.

2. De 3 andere manieren zijn de icoontjes onder de knop 'Ontvang een Magic Link':

• Via Google: Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd in te loggen op uw Google-account.

• Via Microsoft: Er verschijnt een pop-up en ook hier wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

• Via Apple: u kunt verbinding maken met uw Apple-account.

Afmelden

Zodra u uw account op LB Site Diary heeft ingevoerd, bent u vrij om de app te gebruiken. Als u zich wilt afmelden, kunt u rechtsboven op uw profielfoto drukken. Vervolgens kan u rechtsonder op 'Afmelden' drukken.