LB Site Diary - Activiteitenverslag op het terein
Project
LB Site Diary - Hoe maak je een nieuw project aan ? - Mobiel
LB Site Diary - Hoe maak je een nieuw project aan ? - Mobiel
Johana Azevedo Vargas avatar
Geschreven door Johana Azevedo Vargas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laten we beginnen met het maken van je eerste project.

Dit is het menu wanneer u zich voor het eerst aanmeldt op LB Site Diary.

U kunt ervoor kiezen om een project vanaf nul aan te maken (Groene optie), of een demoproject toe te voegen.

Het demoproject is een project dat als voorbeeld dient en waar meerdere velden al ingevuld zijn.

Door op de groene knop te drukken, kunt u een projectnaam en het adres van het project ingeven. Zodra u het adres opgeeft, zal de app u doorverwijzen naar een kaart waarop u een pin kunt plaatsen om uw project te lokaliseren. Sluit af door op "Project aanmaken" te drukken:

Uw project wordt aangemaakt. U kan deze openen door erop te drukken (in dit geval 'Mijn geweldig project').