LB Site Diary - Activiteitenverslag op het terein
Instellingen
LB Site Diary - Hoe wijzig ik mijn account instellingen ? - Mobiel
LB Site Diary - Hoe wijzig ik mijn account instellingen ? - Mobiel
Emilio Pensis avatar
Geschreven door Emilio Pensis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de instellingen van uw profiel te wijzigen, moet u op uw profielfoto rechtsboven drukken.

Hier opent een kleine pop-up op de rechterzijde van uw scherm. U kan hier uw accountgegevens raadplegen en wijzigen door op uw naam te drukken.

U kunt uw naam wijzigen en de servicevoorwaarden en het privacybeleid raadplegen.

Als u uw e-mailadres, telefoonnummer of wachtwoord wilt wijzigen, neem dan contact op met ons supportteam met de nodige informatie.