Hoe gebruik je Single Sign-On (SSO) om je te registreren of in te loggen op LB Aproplan?
Johana Azevedo Vargas avatar
Geschreven door Johana Azevedo Vargas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben onlangs onze inlog- en profielpagina's bijgewerkt om onze gebruikers een meer gestroomlijnde ervaring te bieden. Met deze wijzigingen kun je nu eenvoudig inloggen en registreren met je Google- of Microsoft-accounts!

Hoe gebruik je Google/Microsoft om in te loggen en te registreren?

Je kunt nu moeiteloos inloggen of registreren op LB Aproplan met je Google- of Microsoft-account. Zo doe je dat:

1. Ga naar de inlogpagina: Ga naar de gebruikelijke inlogpagina van LB Aproplan.

2. Kies je account: Selecteer de Google- of Microsoft-inlogoptie.

3. Authenticeer: Volg de aanwijzingen om in te loggen via je gekozen account.

Kan ik SSO gebruiken om in te loggen of te registreren op mobiel?

De Single Sign-On-functie is momenteel alleen beschikbaar op de webversie van LB Aproplan. We zijn van plan deze functionaliteit in de tweede helft van 2024 ook op mobiel uit te rollen.

Hoe log ik in op mobiel als ik mijn account heb aangemaakt met SSO?

Als je je hebt geregistreerd op de webversie van LB Aproplan met Single Sign-On (SSO) via je Google- of Microsoft-account, heb je aanvankelijk geen wachtwoord ingesteld voor je account. Wanneer je de LB Aproplan mobiele app downloadt, moet je een wachtwoord aanmaken om in te loggen. Zo doe je dat:

1. Open de mobiele app: Start de LB Aproplan app op je mobiele apparaat.

2. Wachtwoord vergeten: Klik op de inlogpagina op de knop "Wachtwoord vergeten?".

3. Voer je e-mail in: Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je LB Aproplan-account en volg de instructies die naar je e-mail zijn gestuurd.

4. Stel een wachtwoord in: Volg de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit wachtwoord wordt gebruikt om in te loggen op de mobiele app.

Zodra je een wachtwoord hebt aangemaakt en bent ingelogd op de mobiele app, kun je dit wachtwoord blijven gebruiken voor toegang tot de mobiele versie. Wanneer je terugkeert naar de webversie, kun je ervoor kiezen om direct via SSO in te loggen of het eerder ingestelde wachtwoord te gebruiken.

Opmerking: Dit proces is tijdelijk. Zodra SSO tegen het einde van 2024 op de mobiele versie is geïmplementeerd, hoef je je wachtwoord niet meer opnieuw in te stellen, waardoor het inlogproces soepeler en beter geïntegreerd wordt tussen de apparaten.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam :)