Als u uw account wilt verwijderen, volg dan deze eenvoudige stappen. Houd er rekening mee dat dit proces al uw projecten, documenten en werk definitief uit uw account zal wissen. Inhoud die u met andere gebruikers heeft gedeeld, blijft echter voor hen toegankelijk.
⚠️ DISCLAIMER ⚠️
Door uw account te verwijderen, worden al uw projecten, documenten en werk definitief gewist. Gedeelde inhoud met andere gebruikers blijft voor hen beschikbaar, maar uw privé-inhoud gaat voor altijd verloren.
Hoe uw account verwijderen - Mobiele versie
1. Tik op de drie horizontale streepjes in de linkerbovenhoek van uw scherm om het hoofdmenu te openen:
2. Toegang tot uw profiel
Tik bovenaan het menu op uw naam om de profielgegevens te openen:
3. Het verwijderen van het account starten
Scroll naar beneden in uw profielgegevens en tik op "Dit account verwijderen".
Let op: u moet online zijn om een ondersteuningsverzoek in te dienen voor het verwijderen van uw account. Zorg ervoor dat u lopende projecten waaraan anderen mogelijk werken, synchroniseert. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging met instructies voor de volgende stappen. Deze wordt verzonden naar het e-mailadres dat aan dit account is gekoppeld.
4. Verwijdering bevestigen (alleen Android)
Typ "DELETE" in het bevestigingsvak om de verwijdering van uw account te valideren.
Hoe uw account verwijderen - Web versie
Als u alleen de web versie van de app gebruikt en niet de mobiele app, moet u contact opnemen met ons klantenservice team om uw account te verwijderen. U kunt hen bereiken via e-mail of rechtstreeks via de in-app support-functie:
Via e-mail: support@aproplan.com
Via de app: Tik op de knop "Help & Support" in het hoofdmenu van de mobiele applicatie om de support-chat te openen. Tik vervolgens op de knop "Stuur ons een bericht" en laat ons supportteam u verder begeleiden!
Opmerking: Zorg ervoor dat u een back-up heeft gemaakt van alle noodzakelijke gegevens voordat u doorgaat met het verwijderen van uw account, aangezien deze actie onherroepelijk is.
Om te ontdekken hoe u een back-up van uw gegevens in de app maakt, bezoekt u de onderstaande FAQ-link: Back-up maken van gegevens - Web versie
Heb je een probleem? Neem contact op met onze klantenservice of stel je vragen direct in de app.




