Alle collectiesLB Aproplan - QHSE & DocumentenAndere
LB Aproplan - Hoe verwijder ik mijn account? - Web & Mobiel

Ontdek hoe u uw LB Aproplan-account en alle bijbehorende gegevens permanent kunt verwijderen.

Nicolas Regnacq avatar
Geschreven door Nicolas Regnacq
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u uw LB Aproplan-account wilt verwijderen, volg dan deze eenvoudige stappen. Houd er rekening mee dat dit proces al uw projecten, documenten en werk van uw account permanent zal wissen. Content die u met andere gebruikers hebt gedeeld, blijft echter voor hen toegankelijk.

Hoe uw account te verwijderen op de mobiele versie

1. Open het hoofdmenu

• Tik op het hoofdmenu-icoon in de linkerbovenhoek van het scherm.

2. Toegang tot uw profiel

• Klik bovenaan het menu op uw naam om de profielgegevens te openen.

3. Het verwijderen van het account starten

• Scroll naar beneden in uw profielgegevens en klik op "Dit account verwijderen".

4. Verwijdering bevestigen (alleen Android)

• Typ "DELETE" in het bevestigingsvak om de verwijdering van uw account te valideren.

⚠️ DISCLAIMER ⚠️

Door uw account te verwijderen, worden al uw projecten, documenten en werk gewist. Gedeelde inhoud met andere gebruikers blijft voor hen beschikbaar, maar uw privé-inhoud gaat voor altijd verloren.

Hoe uw account te verwijderen op de webversie

Als u alleen de webversie van LB Aproplan gebruikt en niet de mobiele app, moet u contact opnemen met onze supportafdeling om uw account te verwijderen. U kunt hen bereiken via e-mail of rechtstreeks via de ondersteuning in de app.

• Via de app: klik op de "?"-knop in de app om Messenger te openen. Klik op "Nieuw bericht" en laat ons ondersteuningsteam u begeleiden!

Zorg ervoor dat u alle benodigde gegevens hebt geback-upt voordat u doorgaat met het verwijderen van uw account, aangezien deze actie onomkeerbaar is.