Alle collectiesLB Aproplan - QHSE & DocumentenTechnische vragen
LB Aproplan – Nieuwe Synchronisatietrucs – iOS
LB Aproplan – Nieuwe Synchronisatietrucs – iOS

Hier zijn een paar nieuwe manieren om problemen op te lossen wanneer projectinhoud niet correct synchroniseert.

D
Geschreven door Dinh van der Does
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRODUCTIE

Het effectief synchroniseren van gegevens is cruciaal om een soepele werking binnen de app te waarborgen, vooral wanneer u tegelijkertijd aan meerdere projecten werkt. Gebruikers kunnen echter verschillende synchronisatieproblemen tegenkomen die hun voortgang kunnen belemmeren.

Deze gids biedt een uitgebreid overzicht van de beschikbare synchronisatietools en methoden om veelvoorkomende problemen op te lossen.

Van het forceren van opnieuw synchroniseren van projecten tot het monitoren van de uploadstatus, en het gebruiken van de functies "Reset Sync" en "Emergency Upload", deze gids helpt u te begrijpen hoe u synchronisatie-uitdagingen kunt aanpakken.

Door deze instructies te volgen, kunt u de gegevensintegriteit handhaven, fouten efficiënt oplossen en onderbrekingen in uw workflow minimaliseren.

1/ FORCEER OPNIEUW SYNCHRONISEREN

Op de opnieuw synchroniseren-knop in de rechterbovenhoek drukken, start het synchronisatieproces niet altijd onmiddellijk. Dit kan gebeuren wanneer de app een ander project synchroniseert, aangezien er maar één project tegelijk kan worden gesynchroniseerd.

De synchronisatie van het betreffende project zal starten zodra de synchronisatie van het andere project is voltooid. De snelheid van voltooiing van de synchronisatie hangt van veel factoren af, waaronder de grootte van het project en de internetsnelheid.

Op de opnieuw synchroniseren-knop drukken terwijl het project al wordt gesynchroniseerd, heeft geen effect, aangezien het project al wordt gesynchroniseerd.

Tip: In veel gevallen (bij het zien van foutcodes zoals 502, 503, internetverbinding fout) zou het indrukken van de opnieuw synchroniseren-knop de synchronisatiefouten moeten verhelpen.

2/ UPLOADSTATUS

In de sectie 'Uploaden' bij 'Punten' is er een verborgen weergave van wat wacht om te uploaden of wat niet is geüpload.

Tik 3 keer op de tekst om de Uploadstatus te tonen.

De Uploadstatus toont enkele basisinformatie over wat moet worden geüpload. Dit kan nuttig zijn voor het debuggen van synchronisatieproblemen. Een screenshot hiervan kan nuttig zijn voor de ontwikkelaars.

3/ RESET SYNC / NOODUPLOAD

Reset Sync

De reset synchronisatie is standaard verborgen. Het zou zichtbaar moeten zijn wanneer een gebruiker uploadfouten tegenkomt. Het is echter mogelijk om het op elk moment zichtbaar te maken.

OPMERKING: De actie "Reset Sync" verwijdert alle gegevens over het project uit de app, waardoor alle gegevens die niet zijn geüpload, verloren gaan.

Nood-upload

Nood-upload is altijd verborgen. Dit is de laatste redmiddel voor synchronisatieproblemen.

Onthoud dat het een onbepaalde periode van tijd kan vergen voordat de ontwikkelaars het probleem oplossen.

Om de Nood-upload knop weer te geven, kunt u de procedure volgen die in de onderstaande afbeeldingen wordt getoond:

Houd de status 'Laatste Synchronisatie' gedurende 10 seconden ingedrukt.

De knoppen: "Reset Sync" en "Noodgegevens uploaden" hieronder zouden moeten verschijnen (u moet mogelijk naar beneden scrollen om ze te zien).

Heeft u een probleem? Neem contact op met onze support of stel uw vragen online direct in de app.