LB Aproplan - Hvordan administrerer du deltagerne i et arbejdsrum? - Web version
LB Aproplan - Hvordan administrerer du deltagerne i et arbejdsrum? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

BETALT ABONNEMENT

Det kræver en Enterprise-licens

Du administrere deltagernes adgangsrettigheder i et arbejdsrum ved at:

1) Stå i dit projekt, og gå til et arbejdsrum.

2) Åben deltagermenuen

2) Klik på mappe-ikonet for at administrere adgangsrettighederne og blyantikonet for at redigere dem.

Klik på pilen ved siden af deltagerens adgangsrettighed, og vælg adgangsrettigheden, som du gerne vil tildele personen.

Husk at gemme dine ændringer!

Lær mere om, hvordan du administrerer adgangen til dokumenter - Klik her

Lær mere om, hvordan du forbinder en eller flere deltager(e) til en kategori - Klik her

Lær mere om, hvordan du tildeler adgang til et arbejdsrum - Klik her