Tjeklister og Formularskabeloner
LB Aproplan - Hvordan opretter jeg flere tjeklister ? - Web version
LB Aproplan - Hvordan opretter jeg flere tjeklister ? - Web version
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Det kræver en Enterprise-licens

Formularskabelon og Tjekliste

ℹ️ℹ️ Først og fremmest er det vigtigt at kende forskellen på en Formularskabelon og en Tjekliste.

I denne artikel hjælper vi dig til at forstå, hvordan du genererer flere Tjeklister på en gang, oprette flere Sikkerheds- og HSE-kontroltjeklister til at bruge på pladsen.

Formularskabelonen er et typisk eksempel på en Sikkerheds- og HSE-tjekliste som er foruddefineret til brug senere på pladsen.

Trin-for-trin guide til at oprette flere tjeklister

1. Vælg dit projekt

2. Vælg det ønskede arbejdsrum - hvor du vil oprette dine tjeklister

3. Når du står i dit arbejdsrum, kan du tilgå "Tjeklister" i menuen til venstre og klikke på "+"-knappe for at oprette en Tjekliste.

4. Når du har klikket på "+"-knappen vil du se en Introduktionsside med oplysninger om Tjeklister. Klik på "Opret"-knappen for at fortsætte.

5. Når du er færdig med at gennemgå introduktionen, vil du blive præsenteret for tre Tjekliste, som er standard kategorier i applikationen: Sikkerhed, Kvalitet og Miljø.

6. Når du har valgt en af de tre kategorier, kan du tilgå Formularskabelonerne i denne kategori. I dette trin kan du vælge mellem Formularskabeloner, der allerede er importerede til "Mit Firma" eller fra de "Offentlige skabeloner" (pt. kun på engelsk), som LB Aproplan har oprettet.

Bemærk: Hvis der ikke er nogen model tilgængelig, skal du kontakte din administrator eller LetsBuild support som vil hjælpe dig med at forstår problemet.

7. Vælg de Tjeklister, som du ønsker at oprette, og klik på "Import" nederst i højre hjørne.

8. Der er flere tilgængelige muligheder i dette tredje og sidste trin for at oprette en Tjekliste:

1. Planlægning: Her kan du tilføje en forfaldsdato til din tjekliste

2. Tildel: Her kan du tildele en ansvarlig bruger til kontroltjeklisten

3. Dokument: Tilføj en plantegning, billede eller øvrige dokumenttyper, som er brugbare som yderligere informationer

4. Kategori: Tilføj en kategori til din tjekliste. Hvis du ikke har nogle tilgængelige kategorier endnu, kan du redigere dette i projektindstillinger

Du kan spare tid ved at duplikere Tjeklisterne i trinet, hvor du tildeler og planlægger dine inspektioner. Denne mulighed gør det muligt at oprette en uendeligt antal Tjeklister i dit arbejdsrum!

Når du har udfyldt inspektionerne i din(e) Tjekliste(r), kan du klikke på "Færdig" nederst i højre hjørne for at generere dem i dit arbejdsrum.