Tjeklister og Formularskabeloner
Hvordan opretter, tildeler og planlægger du en tjekliste ? - Web
Hvordan opretter, tildeler og planlægger du en tjekliste ? - Web
LetsBuild CSM avatar
Skrevet af LetsBuild CSM
Opdateret over en uge siden

Det kræver en Business- eller Enterprise-licens

1. For at oprette en tjekliste, skal du åbne et projekt og gå til det arbejdsrum, hvor du ønsker at oprette en tjekliste.

2. Når du er i arbejdsrummet, skal du:

• Gå til tjekliste i menuen til venstre

• Klik på "+"-knappen for at kunne oprette en tjekliste

Applikationen vil guide dig igennem trin for trin og således hjælpe dig med at oprette, tildele og planlægge dine forskellige kontroltjeklister.

3. Når du har klikket på "+"-knappen vil du se en Introduktionsside med oplysninger om Tjeklister. Klik på "Opret" for at fortsætte.

4. Når du har gennemgået Introduktionssiden, får du muligheder for at vælge hvilken type tjekliste, som du vil oprette. Der er tre kategorier af tjeklister i applikationen: Sikkerhed, Kvalitet og Miljø.

5. Når du har valgt en af kategorierne, kan du tilgå Formularskabelonen. Her kan du vælge imellem Formularskabelonen, der allerede er importeret til "Mit Firma" eller fra offentlige skabelonen - oprettet af LetsBuild.

Bemærk: Hvis der ikke er nogen model tilgængelig, skal du kontakte din administrator eller LetsBuild support for at få vejledning til at finde en løsning. Pt. er der kun engelske formularskabelon i de "offentlige skabeloner".

6. Vælg de Tjeklister, som du ønsker at oprette og klik på "Import" nederst i højre hjørne.

7. Der er flere tilgængelige muligheder i det tredje og sidste trin for at oprette en Tjekliste:

1. Planlægning: Her kan du tilføje en forfaldsdato til din tjekliste

2. Tildel: Her kan du tildele en ansvarlig bruger til kontroltjeklisten

3. Dokument: Tilføj en plantegning, billede eller øvrige dokumenttyper, som er brugbare som yderligere informationer

4. Kategori: Tilføj en kategori til din tjekliste. Hvis du ikke har nogle tilgængelige kategorier endnu, kan du redigere dette i projektindstillinger

5. Dupliker: Denne funktion tillader dig at oprette flere Tjeklister med kun få klik. I et nyt vindue kan du redigere de tjeklister, som du vil duplikere

Når du har udfyldt trin 3, er din tjekliste færdig og du kan klikke på "Færdig" i nederste højre hjørne. Nu genereres tjeklisten(erne) til dit arbejdsrum.