LB Aproplan - Excel Plug-in – Het begin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De LB Aproplan Excel plug-in geeft u de kans om uw werkwijze binnen LB Aproplan te verbeteren door u de mogelijkheid te geven om uw LB Aproplan data rechtstreeks te importeren en exporteren in Microsoft Excel.

Hierdoor wordt het managen van uw LB Aproplan projecten simpeler dan ooit:

• Creëer en bewerk data in bulk vanuit uw favoriete spreadsheetsoftware

• Exporteer en verkrijg inzichten van alle Punten en Formulieren uit meerdere projecten en lijsten

Noteer: Als het doel alleen is om gegevens te exporteren, kunt u dit rechtstreeks vanuit de web app doen zonder de excel plugin. Als u op het printericoon klikt om een verslag te verwerken, heeft u de mogelijkheid om een nieuw verslagsjabloon te maken. Voor de optie "Excel bestand toevoegen", heeft u een "download" knop om de gegevens in een excel bestand te downloaden.

Systeembenodigdheden

• Microsoft® Excel versie 2010 of meer recent

• Windows 7 of hoger

• Een desktop / laptop computer met: 2.0 GHz CPU met dual-core processor minimum (Aanbevolen: 2.8 Ghz 6th Generation Intel® Core™ i5 Processor met 4 CPU Cores of beter of soortgelijke AMD processor)

Een betere configuratie geeft de plug-in de mogelijkheid om nog vlotter en sneller te werken bij grote Letsbuild projecten, welke soms bijkomende werkkracht nodig hebben.

Hoe krijg ik het?

Momenteel is de Excel plugin in een beta-programma.

Eerst moet u controleren wat de versie van uw Excel programma is. Om dat te doen, gaat u naar Bestand > Account > Over Excel.

Daar moet u 32-bit of 64 bit zien staan. (Merk op dat dit soms niet hetzelfde is als op uw computer).

Om toegang te krijgen tot het programma (x86 voor 32 bits en x64 voor 64 bits), downloadt u het van deze link.

• x64 version: download hier.

• x86 version: download hier.

Installatieproces

Wanneer u toegang heeft tot het uitvoerbare .msi bestand, met daarin de Excel plug-in, is het vrij simpel te installeren.

Vergelijkbaar met het installatieproces van elk andere desktop applicatie; open het bestand, klik op “next” en vervolgens kan u het proces beëindigen.Het kan zijn dat u aanvullende componenten moet installeren om de plug-in te laten werken (.NET Framework, VSTO runtime). In dat geval kunt u contact opnemen met uw IT-afdeling of onze klantendienst (door de kleine groene knop, onder-rechts te vinden op uw scherm). Wij zullen u dan assisteren in het installeren van de plug-in.

Lees verder:

Een vraag? Contacteer onze support hier of rechtstreeks vanuit de applicatie.